رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

سازمان ملل: ۳۶۴ غیرنظامی در جنگ در اوکراین کشته اند

سازمان ملل: ۳۶۴ غیرنظامی در جنگ در اوکراین کشته اند سازمان ملل متحد اعلام کرد که از زمان آغاز تهاجم روسیه در ماه گذشته، ۳۶۴ غیرنظامی در پی وقوع جنگ در اوکراین کشته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز یکشنبه به وقت محلی در تازه ترین آمار تلفات غیرنظامیان از زمان جنگ در اوکراین  اعلام کرد  که ۳۶۴ نفر کشته و ۷۵۹ مجروح شدند.

بر اساس این گزارش، مجموع کشته شدگان شامل ۷۴ مرد، ۴۲ زن، ۸ پسر و ۴ دختر و همچنین ۱۳ کودک و ۲۲۳ بزرگسال است که جنسیت آنها مشخص نیست. مجموع مجروحان نیز شامل ۶۷ مرد، ۴۸ زن، ۱۱ دختر و ۲ پسر، و همچنین ۲۸ کودک و ۶۰۳ بزرگسال است.
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در عین حال اذعان کرد که احتمالا ارقام واقعی به طور قابل توجهی بیشتر است.

سازمان ملل می گوید که بیشتر تلفات ثبت شده غیرنظامیان بر اثر انفجارهای ناشی از سلاح های انفجاری با حوزه تاثیر  گسترده شامل انواع سلاح‌های انفجاری، گلوله باران از توپخانه، سیستم های چندگانه پرتاب راکت و حملات موشکی و هوایی بوده است.

دبیر کل سازمان ملل نیز روز یکشنبه به وقت محلی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: ایجاد توقف در نبرد در اوکراین برای عبور امن غیرنظامیان از ماریوپل، خارکف و سومی و همچنین سایر اماکنی  که درگیری در آنجا وجود دارد ، کاملا ضروری است تا اطمینان حاصل شود که تدارکات بشردوستانه نجات‌بخش برای کسانی که در این اماکن باقی می‌مانند  منتقل می‌شوند.

دبیرکل سازمان ملل روز گذشته در گفت وگو با دیمیتری کولبا وزیر خارجه اوکراین اعلام کرد که سازمان ملل متعهد به افزایش کمک‌های انسانی در اوکراین است.

دبیرکل سازمان ملل متحد در نشست اضطراری مجمع عمومی سازمان ملل درباره بحران اوکراین نیز گفت: جنگ در اوکراین باید متوقف شود. این جنگ که از هوا، زمین و دریا جریان دارد باید هم اکنون خاتمه یابد.

 ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه (۲ اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.

همزمان با ادامه آتش جنگ در اوکراین، سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه درحال افزایش است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار